ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

PHOTO GALLERY
   

Ετήσιες Καθιερωμένες Εορτές
Επαφή με την Ελλάδα του χθες και του σήμερα, με την εθνική μας ταυτότητα σε συνεργασία με τον εικαστικό, μουσικό και χορευτικό όμιλο.

Othisi Christmas Market
Μία μαθητική δράση που πραγματοποιείται πριν τα Χριστούγεννα με κοινοφελή χαρακτήρα: τα έσοδα από τα προϊόντα προς πώληση διατίθενται υπέρ των σκοπών κάποιου φιλανθρωπικού συλλόγου.

Festival

Κάθε χρόνο μία νέα πολιτισμική εμπειρία πλαισιώνει τη λήξη της σχολικής χρονιάς σε συνεργασία με Πρεσβείες, Προξενεία και Κοινότητες άλλων χωρών.

Αγώνες Επιχειρηματολογίας
Μια ακαδημαϊκή πρόκληση με στόχο την άσκηση των μαθητών στον ορθό λόγο, την αντιλογία (debate), τον αυθόρμητο και τον προτρεπτικό λόγο, την εκφραστικότητα και την πειθώ, καθώς και την απόκτηση ικανοτήτων κριτικής και συνθετικής σκέψης.

Τελετή Βράβευσης Αποφοίτων
Μία εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών μας, επιβράβευσης των προσπαθειών τους και έμπνευσης των τελειοφοίτων ώστε να πετύχουν κι αυτοί με τη σειρά τους, τους στόχους τους.

Presentation Day
Παρουσιάσεις όλων των δράσεων της σχολικής χρονιάς που πέρασε, καλλιτεχνικά δρώμενα, διαγωνισμοί γνώσεων και μουσικής είναι μερικές από τις εκδηλώσεις του Presentation Day.

Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης
Η ημέρα πληροφόρησης των μαθητών της Α΄ και Β΄ Λυκείου σε ζητήματα που αφορούν σπουδές και επαγγέλματα από ειδικούς επιστήμονες και επιτυχημένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων.

Διαθεματικές Δράσεις
Την άνοιξη κάθε σχολικής χρονιάς οι μαθητές του Σχολείου πραγματοποιούν μία ομαδική διαθεματική δράση με στόχο την ανάδειξη της ευαισθησίας και της συνεργασίας τους πάνω σε κάποιο θέμα που επιλέγεται κάθε χρονιά με βάση τα ευρύτερα κοινωνικά δρώμενα.