ΩΘΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ

PHOTO GALLERY
   

Στην ΩΘΗΣΗ δημιουργούμε ένα υψηλό επίπεδο προετοιμασίας τόσο στα ειδικά μαθήματα όσο και στα μαθήματα γενικής παιδείας, για τους μαθητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προπτυχιακές σπουδές σε υψηλόβαθμες σχολές, τόσο σε Ελληνικά Πανεπιστήμια όσο και σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Δυτικής Ευρώπης.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για να αξιοποιούν όσο καλύτερα μπορούν τις δεξιότητές τους, να εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους, να εκμεταλλεύονται το χρόνο τους.

Mαθαίνουμε σε εκείνους να μοιράζονται αυτά που ανακαλύπτουν, να νιώθουν τα συναισθήματα των γύρω τους και να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους, εντός και εκτός της σχολικής κοινότητας.

Προτείνουμε ένα εξελιγμένο μοντέλο εκπαίδευσης, μέσα από το οποίο επαναπροσδιορίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, με βάση τις νέες πραγματικότητες.

Αλλάζουμε το επικοινωνιακό περιβάλλον της σχολικής τάξης και εφαρμόζουμε τη δική μας, εναλλακτική πρόταση απέναντι στη μαζικότητα της σημερινής εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία μας είναι: «Όχι στο μαζικό σχολείο, ναι στο σχολείο για όλους, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή».

Στοχεύουμε στη δημιουργία πολύπλευρων προσωπικοτήτων που θα έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται σύνθετα εργαλεία και κατασκευές, να αξιολογούν τις ιδέες και να προσαρμόζονται εύκολα στα διάφορα μικρό-κοινωνικά πεδία που επιβάλλουν οι κοινωνικοί τους ρόλοι.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε παιδεία υψηλού επιπέδου, μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μαθητή.